Skrotpræmie 2022

Ring: +45 91 11 15 16

Hos skrotbil-autoophug tilbyder vi konkurrencedygtige og fordelagtige skrotpræmier. Vi har over 10 års erfaring i branchen, hvorfor at vores driftsomkostninger er lave og vi derfor kan tilbyde en af branchens højeste skrotpræmier. Ring og hør specifikt om din bil. 

Ofte stillede spørgsmål om skrotpræmien i 2022

^

Hvad får man i skrotpræmie for en dieselbil

I 2020 og 2021 havde vi en forhøjet skrotpræmie for dieselbiler før årgang 2006. Det skyldes, at staten lavede en pulje for disse biler, for at tilskynde bilejere at skrotte deres dieselbiler for at skåne miljøet. På nuværende tidspunkt er puljen ikke genåbnet, men det kan være det kommer i fremtiden.

^

Er skrotpræmien i 2022 højere end 2021?

Skrotpræmien i 2022 er den samme som i 2021. Der er dog forskel på biler, og man kan derfor få en højere skrotpræmie for nogle biler fremfor nogle andre. Derudover kan man i nogle tilfælde også sælge sin bil til os, og få endnu mere for sin skrotbil.

^

Hvor meget kan i udbetale i skrotpræmie?

Vi kan udbetale helt op til 100.000 kroner for din skrotbil. Men det kommer helt an på bilen. Der er nogle faktorer der forringer bilens værdi og nogle faktorer som fremmer dens skrotværdi. Eksempelvis er en mercedes skrotbil i nogle tilfælde mere værd end fx. en peugot skrotbil. Det afhænger altså af bilens, mærke, model stand etc.

^

Hvad er den mindste skrotpræmie?

Hos andre autoophuggere tager de betaling for afhentning af bil, og nogle gange tager de mere end det vi synes der er rimeligt at tage i gebyr for afhentning. Derfor kan din skrotpræmie komme helt ned på fx. 1000 kroner. Hos os tilbyder vi dog straks -og gratisafhentning. Ring nu.

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2022? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Skrotpræmie i 2022

Skrotpræmien i 2022 er den sammen som i 2021. Der er dog en forskel. Den forskel ligger i, at der i 2021 og i 2020 var en forhøjte pulje for diesel skrotbiler, som er før år 2006. Denne pulje muliggjorde at skrotpræmien for dieselbiler var 5000 kroner istedet for den normale skrotpræmie som er 2200 kroner. Puljen kom for at tilskynde skrotning af dieselbiler, da de forurener miljøet mere end benzin biler. Især dieselbiler fra før 2006. Denne pulje blev hurtigt opbrugt, og gør sig således ikke gældende i 2022. Man får derfor ikke længere 5000 kroner for en diesel skrotbil, men de normale 2200 minues afhentning af bilen. Vi kan dog ofte tilbyde mere i skrotpræmie afhængig af bilens værdi. Vi laver altid en vurdering af bilen, og ser om det muligt at købe bilen, så du dermed kan få mere for den . Vi anslår værdien ud fra en række faktorerer, bl.a. mærke, model, årgang, stand, ekstra udstyr, dæk og andre faktorer som påvirker bilens værdi.

Dieselbil skrotpræmie

 Som nævnt så er statens pulje for ældre diesel skrotbiler opbrugt. Ved brug af puljen kunne man få helt op til 5000 kroner for sin skrotbil. Den er dog som sagt opbrugt, så nu får man de normale 2200 for sin dieselbil, som man normaltvis også får ved benzin biler. Kommer der så en pulje igen? Det kan være, vi kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed, men hvis regeringen vil tilskynde borgerne til at komme af med dieselbiler, som forurener meget så kan det være, at der igen kommer en pulje med dieselbiler. Vi mener dog ikke, at det kan betale sig at vente med at skrotte sin bil til sådan en pulje kommer igen. Vi kan i nogle tilfælde godt betale mere for din dieselbil, men det kommer helt an på hvilken bil, der er tale om, det kommer an på dens stand, dens mærke, model og andre lignende faktorer. Ring til os og hør hvor meget du kan få i skrotpræmie for din dieselbil. 

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi har en del afdelinger på hele sjælland og en masse samarbejdspartnere i områder, vi selv ikke er i.
}

Åbningstider:

Vi holder åbent fra Mandag til Fredag: 08-20. Derudover tager vi imod akut-henvendelser i weekenderne.

Telefon:

Vi har telefontid fra 08-20 i alle hverdage. Herudover er vi på telefonen i weekenderne fra kl 12 – 18.

Kontakt os igennem formularen her

3 + 14 =

Frank Jensen

Skrot-bil autoophug er fair med deres skrotpriser og er utrolig gode i forhold til deres service. Alle anbefalinger herfra.

Michelle Sørensen

Jeg giver skrotbil autoophug de bedste anbefalinger herfra. De er utrolig hurtige, venlige i telefonen og det er virkelig nemt at skrotte sin bil!

Mads Morgenthaler

Skrot-bil Autoophug får mine bedste anbefalinger. Deres skrotpræmie kan der ikke klages over og chaufføreren var virkelig flink.

Afdeling i Hedehusene

Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Afdeling i Køge

Tigervej nr. 10, 4600 Køge