Skrot din bil

Ring: +45 91 11 15 16

Når du skrotter din bil hos skrotbil-autoophug kan du være sikker på den bedste service, som er muligt når du skal skrot din bil. Vil du derimod sælge din bil, så kan du måske få lidt mer efor den. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din skrotbil

^

Hvilke skrotbiler tager I imod?

Vi tager i mod alle slags skrotbiler uanset mærke, stand, model, årgang. Det vil sige det gør ikke forskel om du har en mercedes, en bmw, en Volkswagen, en seat eller andre bilmærker. Vi tager imod det hele.

^

Hvornår afhenter i skrotbilen?

Vi har i gennem vores erfaring udviklet et koncept vi kalder straksafhentning. Det betyder, at vi kan afhente bilen indenfor 24 timer fra at du har accepteres vores tilbud. Derudover tilbyder vi gratis afhentning. Du kan altså spare helt op til 2.000 DKK.

^

Hvor høj er min skrotpræmie for en skrotbil

Vi kan udbetale skrotpræmier helt op til 100.000 kroner. Din skrotpræmie afhænger dog af bilen. Vi kigger på faktorerer som fx. skader, motor, bilens mærke, model, årgang og andre lignende faktorer.

^

Er I en autoriseret autoophugger?

Vi er iso certificeret og autoriseret som autoophugger. Derfor skrotter du bilen i henhold til lovgivningen, når du skrotter din bil hos os. Vi er også godkendt som motorkontor hos skat, vi kan altså afmelde bilen på dine vegne. Ring og få et tilbud på din bil i dag.

Skrotpræmie

Hvor meget kan jeg få i skrotpræmie i 2022? Det kommer an på nogle forskellige faktorer. Bl.a. hvordan er bilens stand, dens mærke, kører bilen, bilens model, dele, ekstra udstyr og andet.

 

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Bilskrot

Når du har en skrotbil, der skal skrottes kan du med god samvittighed hente den til skrotbil-autoophug. Vi er en professionel autoophugger på sjælland og. vihar en masse samarbejderspartnere i de områder, vi ikke selv har afdeling i. Det betyder, at det altid er nemt for dig at kom af med din skrotbil, uanset hvor du er geografisk. Derudover kan du være tryg i forbindelse med bilskrot, da vi altid behandler skrotbiler i overenstemmelse med de gældende love og regler.

Vi har mange års erfaring med bilskrot, derudover. er du altid i gode hænder hos os. Vores skrotpræmier er blandt branchens bedste, det er de fordi vi ved lige præcis hvor meget vi kan få for en skrotbil. Eksempelvis er der nogle biler, som er lidt mere i efterspørgsel end andre og derfor kan deres dele være mere værd end andre skrotbiler. Ring gerne, hvis du har spørgsmål eller vil af med din skrotbil. Vi kan næsten altid træffes på telefonen, ellers så vender vi tilbage hvis du indsender en forespørgsel igennem vores kontaktformular. 

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi har en del afdelinger på hele sjælland og en masse samarbejdspartnere i områder, vi selv ikke er i.
}

Åbningstider:

Vi holder åbent fra Mandag til Fredag: 08-20. Derudover tager vi imod akut-henvendelser i weekenderne.

Telefon:

Vi har telefontid fra 08-20 i alle hverdage. Herudover er vi på telefonen i weekenderne fra kl 12 – 18.

Kontakt os igennem formularen her

10 + 13 =

Frank Jensen

Skrot-bil autoophug er fair med deres skrotpriser og er utrolig gode i forhold til deres service. Alle anbefalinger herfra.

Michelle Sørensen

Jeg giver skrotbil autoophug de bedste anbefalinger herfra. De er utrolig hurtige, venlige i telefonen og det er virkelig nemt at skrotte sin bil!

Mads Morgenthaler

Skrot-bil Autoophug får mine bedste anbefalinger. Deres skrotpræmie kan der ikke klages over og chaufføreren var virkelig flink.

Afdeling i Hedehusene

Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Afdeling i Køge

Tigervej nr. 10, 4600 Køge