Sælg din bil i dag

Ring: +45 91 11 15 16

Er du træt af din bil og vil anskaffe dig en bedre en? Eller måske bilens synsfrist nærmer sig og du orker ikke besværet med bilen? Så ring til os, vi giver gode tilbud på alle slags biler. Det gratis at få et uforpligtende tilbud. 

^

Hvordan er processen med salg af bil?

Når vi bliver kontaktet af dig, så kommer vi jo ud og afgiver et tilbud på bilen. Inden vi afgiver tilbud så laver vi en gratis inspektion af bilen, for at se om det eventuelt kan give mening at købe bilen istedet for at skrotte den.

^

Hvordan udbetaler I mine penge?

Når du skal sælge din bil til os, så køber vi bilen kontant. Det vil sige, at vi enten laver. en bankoverførsel med beløbet, eller betaler i kontanter alt afhængig af din præferencer og beløbets størrelse. 

^

Hvor meget kan I give for en bil?

Når du skal sælge din bil, og vi skal købe den så kigger vi på en masse forskellige faktorer. Det første spørgsmål er om bilen kan køre, og hvis den kan, så kigger vi på dens fejl og mangler. Vi kan give helt op til 100.000 DKK for en bil.

^

Hvad koster det at få et tilbud fra jer?

Det er helt og aldeles gratis at få et tilbud fra os med hensyn til salget eller skrotning af din bil. Det er også uforpligtende, og du hæfter ikke for noget. Det eneste det koster er 2 minutter af din tid.

Salg af bilen

Du kan få helt op til 100.000 DKK når du sælger din bil til skrotbil-autoophug. Det kommer helt an på hvilken bil, der er taler om. Vi kigger på bilens stand, mærke, model og andet.

Gode åbningstider

Som en del af vores fantastiske service tilbyder vi fordelagtige åbningstider. Vi har åbent i hverdagene ind til kl 20.00 og i weekenderne til klokken 18.00. Du kan derfor altid ringe til os.

Straks afhentning

Vi tilbyder straks afhentning. Det betyder at vi afhenter bilen inden 24 timer fra at du har accepteret vores tilbud på din skrotbil. Det synes vi er i orden! Ring og hør nærmere om din bil.

Salg af bil

Når du sælger din bil til os, kan du være sikker på at vi håndterer din bil korrekt og helt efter lovens foreskrivelser. Det betyder vi afmelder din bil hurtigst muligt, så du kan få din forsikringspenge og vægtafgift tilbage. Vi er certificerede af skat til at være et motorkontor, det betyder vi kan afmelde din plader og bortskaffe dem efter SKATS vejledninger og retningslinjer. Det betyder også, at det kun koster 100 kroner at afmelde nummerpladerne når vi gør det fremfor andre. Derudover kan vi omregistere bilen gratis og du sparer dermed flere penge, end hvis du solgte den til en privat. Derudover får du dine penge kontant og på stedet. Det er helt op til dig. omdet skal være fysiske kontanter eller en bankoverførsel.

Hvorfor skal jeg sælge min bil istedet for at skrotte den?

Nogle gange kan det bedre betale sig at sælge sin bil istedet for bare at skrotte den. Det kan det fordi at vi har et stort netværk af mekanikere, som ønsker reservedele til diverse biler derfor kan vi oftest få mere for den end bare skrotpræmien på 2200. Er der ikke noget alvorlig galt med motoren eller gearkassen, så ser det endnu lysere ud for din pengepung. Prøv chancen og ring til os, så giver vi gerne et fuldstændigt uforpligtende og gratis tilbud på din bil. Det gratis at ringe eller sende en kontaktformular, og det tager ikke mere end 5 minutter af din tid. Dog kan det være godt givet ud på den lange bange.

Kan bilen altid sælges?

Bilen kan ikke altid sælges, det er ikke altid at bilen er det værd som du tror. Nogle gange kan det ikke betale sig at forsøge at redde bilen. I de tilfælde skal du skrotte din bil. Det er noget vi kan klare for dig også. Vi er iso-certificeret og godkendt af skat samt regeringen som autoriseret autoophugger, og når du skrotter din bil skal du tage fat i en autoriseret autoophugger, da det er bilejerens ansvar at henvende sig til dem der er autoriseret til at gøre deres arbejde. Der er nogle i branchen, som ikke har de autorisationer, uddannelser og kurser som de skal have og det kan derfor være en kæmpe hovedpine for dig, hvis du ikke kontakter de rigtige. Ring til os og få et tilbud på bil

Kontaktoplysninger

Afdelinger:

Vi har en del afdelinger på hele sjælland og en masse samarbejdspartnere i områder, vi selv ikke er i.
}

Åbningstider:

Vi holder åbent fra Mandag til Fredag: 08-20. Derudover tager vi imod akut-henvendelser i weekenderne.

Telefon:

Vi har telefontid fra 08-20 i alle hverdage. Herudover er vi på telefonen i weekenderne fra kl 12 – 18.

Kontakt os igennem formularen her

5 + 11 =

Frank Jensen

Skrot-bil autoophug er fair med deres skrotpriser og er utrolig gode i forhold til deres service. Alle anbefalinger herfra.

Michelle Sørensen

Jeg giver skrotbil autoophug de bedste anbefalinger herfra. De er utrolig hurtige, venlige i telefonen og det er virkelig nemt at skrotte sin bil!

Mads Morgenthaler

Skrot-bil Autoophug får mine bedste anbefalinger. Deres skrotpræmie kan der ikke klages over og chaufføreren var virkelig flink.

Afdeling i Hedehusene

Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Afdeling i Køge

Tigervej nr. 10, 4600 Køge